Recent opgeleverd

01-07-2011
Hardhouten tuinpad
Hardhouten tuinpad

01-07-2011
Sfeervol bijgebouw
Sfeervol bijgebouw

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Werkzaamheden

Renovatie

Bij renovatie wordt niet alleen gedacht aan het verfraaien van het uiterlijk van een huis, ook het wooncomfort krijgt de nodige aandacht. Graag adviseer ik over de vele mogelijkheden en materialen.

Dakkapel

In de loop der jaren heb ik al heel wat dakkapellen geplaatst. De prefab-dakkapellen worden meestal in één dag gezet. Maar ook met traditionele opbouw-dakkapellen heb ik ruime ervaring. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw dakkapel te bespreken.

Carport

Een carport kan volledig worden uitgevoerd in een houten constructie, maar men kan ook kiezen voor een combinatie van materialen, zoals staal, hout en glas.

Aanbouw/Garage

In samenspraak met de opdrachtgever en de technisch tekenaar kan ik het voortouw nemen bij grotere bouwprojecten, zoals het bouwen van een garage of een uitbouw aan het huis.

Diversen

Ook voor alle andere afbouw en timmerwerkzaamheden kunt u mij inschakelen. Of het nu gaat om aftimmeren van plafonds, architraven, deuren afhangen of het plaatsen van een Velux dakraam, neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Ook voor de levering en plaatsing van nieuwe kozijnen, voordeur of dakkapel kan ik u van dienst zijn.